Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ صیادی که  در جلسه هماهنگی برداشت غلات استان سخن می گفت با بیان این مطلب ، اظهار کرد: بخش کشاورزی در رونق اقتصادی استان نقش مهمی دارد و  حدود ۷ هزار میلیارد تومان درآمد ناخالص در این حوزه است.

او با بیان اینکه امسال این بخش خساراتی از جانب سیل دید، افزود: هنوز امکان جبران این آسیب‎ها وجود دارد و اطمینان داریم که می‎توانیم پول و رونق تولید را از این حوزه به استان وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیادی با تاکید بر اینکه اراضی کشاورزی برای تولید مطلوب در برخی مناطق به یک یا دو آبدهی دیگر نیاز دارند، تصریح کرد: متاسفانه در جریان سیل اخیر خیلی از سردهنه‎ها تخریب شد.

معاون برنامه‎ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در این حادثه ۳۰۰ رشته از قنوات و ۲۶۰  حلقه چاه و همچنین ۱۸۰۰ کیلومتر جاده بین مزارع آسیب دیده‎اند که نیاز به بازسازی دارند.

صیادی  با بیان اینکه حداقل باید به صورت موقت این موارد ترمیم شوند، یادآورشد: مجموعه این عوامل با هم روی کشت تاثیر می‎گذارند و ممکن است درآمد پیش‎بینی شده محقق نشود.

او گفت: انتظار داریم از امکانات و ماشین آلات سنگین استانهای  معین که برای کمک به استان گسیل شده جهت این موضوع بهره ببریم.

صیادی ضمن اشاره  به موضوع ضریب مکانیزاسیون در استان ،تاکید کرد: در استان تاکنون ۱۷۰ میلیارد تومان پول به این بخش تزریق شده است و جهت استفاده از این تجهیزات نیاز به زیر ساخت های مناسب می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جاده جهاد کشاورزی درآمد سیل کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۹۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین