Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته نیرو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: کشاورزی تعطیل‌شده و صید و صیادی دیگر کفاف جمعیت رو به افزون را ندارد. ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۲ استانها خوزستان نظرات

علی گلمرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر هندیجان، اظهار داشت: ما در مدیریت منابع آب کشور مشکلات اساسی و جدی داریم. بنده با توجه به عضو کمیسیون انرژی و مسئول کمیته نیرو این کمیسیون هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص مشکلات آب پیگیری‌های متعددی صورت گرفته است.

وی افزود: ما برنامه مدیریت جامع آب کشور را تدوین نکرده‌ایم، و نتیجه آن این است که به‌صورت موقتی و احساساتی با منابع آبی کشور رفتار می‌کنیم. رودخانه زهره در شهرستان هندیجان از آن به‌عنوان آب شرب و کشاورزی استفاده می‌شود و همه حیات هندیجان از آن نشأت می‌گیرد.

نماینده مردم هندیجان بیان کرد: متأسفانه با احداث سدهای بالادستی در حال حاضر چند سالی است که مردم هندیجان با مشکلات بی‌آب و خشک‌سالی مواجه‌اند چراکه حق آب رودخانه در اختیار مردم قرار نگرفته است. ما بارها این موارد را متذکر شده‌ایم اما متأسفانه اقدام اساسی صورت نپذیرفته است.

وی گفت: در اوایل سال جاری که مهمانان نوروزی خیلی زیادی در شهرستان هندیجان حضور پیدا کردند اما متأسفانه به سبب خشک شدن منابع آب در پشت سد آسک تأمین‌کننده آب شرب هندیجان شاهد قطع شدن آب این شهر محروم بودیم و همه را سردرگم کرد.

گلمرادی عنوان کرد: ما در همان ایام به‌صورت تلفنی با معاون پارلمانی رئیس‌جمهور موضوع را مطرح و متذکر شدیم که باید هر چه سریع‌تر مشکل مردم محروم هندیجان رفع شود. ما در حال حاضر شاهد نابودی کشاورزی این منطقه هستیم.

برنامه مدیریت جامع آب کشور تدوین‌نشده است

وی افزود: معیشت ، اقتصاد این مردم وابسته به رودخانه ، کشاورزی است و با خشک شدن رودخانه همه زندگی و کارهای مردم به مخاطره افتاده علاوه بر مشکل کشاورزی اکنون آب شرب نیز بر روی آن اضافه‌شده است.

نماینده مردم هندیجان، ماهشهر و امیدیه در مجلس بیان کرد: برای این مردم محروم خوشایند نیست که با توجه به اینکه راحت کشاورزی، اشتغال، صیادی خود را انجام می‌دادند اما اکنون بالادستی‌ها آب را بروی مردم هندیجان بستند و یک شهر را به نابودی کشانده‌اند.

وی گفت: مردم هندیجان در سابق معیشت مناسب، کشاورزی گسترده، از آب شرب روان و گوارا بهره‌مند بودند اکنون از همه‌چیز و همه‌جا برای آن‌ها مشکل می‌بارد. کشاورزی تعطیل‌شده، صید و صیادی دیگر کفاف جمعیت رو به افزون را ندارد، اکنون هم آب شرب آن‌ها مختل گشته همه این بدبختی‌ها سبب آن خشک‌کردن رودخانه زهره است.

گلمرادی عنوان کرد: ما بااطلاع از موضوع آب شرب هندیجان با مسئولان کشوری و استانی تماس گرفته و ناراحتی خود و مردم هندیجان را سریعاً ابلاغ کردیم و با پیگیری‌های صورت گرفته تا حدودی مشکل رفع شد اما بنده حضوراً این موضوع را به مسئولان کشور متذکر خواهم شد.

وی افزود: پیگیری و رفع موقتی آب برای شهرستان هندیجان کفایت نمی‌کند و باید اقدامی اساسی، پایدار انجام شود.انتقال آب شرب از سد کوثر یا احداث تأسیسات آب‌شیرین‌کن باید به‌صورت عملی انجام گیرد، مشکل آب شرب مردم محروم هندیجان باید توسط مسئولان رفع شود.

پیگیری و رفع موقتی آب برای شهرستان هندیجان کفایت نمی‌کند

مسئول کمیته نیرو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: دولت باید ضمن اقدام اساسی برای مردم هندیجان به‌صورت جدی پای‌کار باشد و این کار را به‌درستی و به‌خوبی انجام دهد ضمن اینکه مسئولان دولتی باید حق آب رودخانه زهره و کشاورزی مردم هندیجان را نیز اعمال کنند. رودخانه زهره هندیجان بی‌هیچ وجه نباید خشک باشد.

وی گفت: طی تماس تلفنی که با معاون وزیر نیرو داشته‌ام جلسه‌ای در خصوص مشکلات آب شرب تشکیل خواهد شد و مسئولان هندیجان هم باید در این جلسه حضور پیدا کنند تا همه ابعاد مشکلات مردم در بحث آب مطرح و تصمیمات خوبی گرفته شود.

گلمرادی عنوان کرد: شهرستان هندیجان با قدمتی چند هزارساله متأسفانه در انزوا قرارگرفته ، در بحث تجاری، صید و صیادی، کشاورزی و اکنون آب شرب مشکلات متعددی دارد و باید بدانیم مسئولان دولتی چه وقت می‌خواهند این مشکلات را رفع کنند.

وی افزود: در بحث کشاورزی مشکلات رودخانه آن‌قدر حاد و خطرناک شده که مردم در حال تعطیل کردن زمین‌های کشت هستند اکنون هم نوبت از بین رفتن آب شرب این مردم شده است. بنابراین باید توجه ویژه‌ای به مردم هندیجان صورت گیرد.

انتهای پیام/ش

R41468/P1361/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سیستان و بلوچستان گفت: تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، خلیل احمد سلامی صبح امروز در نشست با مدیرکل شیلات استان تعاونی‌ها را یکی از ارکان اصلی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد بیان کرد و اظهار داشت: با توجه به مزیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش شیلات، احیای تعاونی های صید و صیادی می تواند باعث اشتغال‌زایی و رونق کسب و کار در منطقه شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: برای تحقق شعار سال باید از توانمندی اقشار مختلف مردم به‌ ویژه بخش تعاون استفاده کرد، چرا که دستیابی به توسعه بدون مشارکت عمومی مردم امکان پذیر نخواهد بود.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به علت وظایفی که عهده دار است و خدمات گسترده ای که به مردم می‌دهد، نقش مهم و محوری در تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" دارد .

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان به اهمیت "اقتصاد دریا محور" اشاره کرد و گفت: ظرفیت‌های خدادادی بکر در سواحل مکران و موقعیت جغرافیایی ارزشمند این منطقه، شرایط را برای رشد اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال تسهیل کرده است. 

سلامی ادامه داد: مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان برای کمک به فعالان اقتصادی و کارآفرینانی که در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان بدنبال توسعه و اشتغال‌زایی باشند، پای کار هستند و از آنها حمایت می‌کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • سامانه بارشی جدید در راه جنوب غرب خوزستان 
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هندیجان
  • کشف قاچاق سوخت در هندیجان